Hjälp genom KBT

Hjälp genom KBT

Som många av er läsare här på bloggen säkerligen är rätt så medvetna om vid det här laget, så brukar jag ju skriva en hel del om min hälsa och hur jag mår. Nyligen så nämnde jag ju även detta med KBT och psykoterapi och då var det faktiskt en hel del av er i bland annat Lerum och Alingsås som hörde av er hit till mig och ville veta lite mer om detta och ifall jag kunde göra någon rekommendation kring vart man ska vända sig ifall man är intresserad och i behov av att gå på detta. Ifall jag nu då får säga min egna åsikt, så tycker jag utan tvekan att det är till MSJ Psykoterapi som man ska vända sig, då det är där som jag personligen verkligen känner att jag har fått som mest hjälp med allting.

Jag tycker verkligen att hon är oerhört duktig när det kommer till det som hon sysslar med och jag har kunnat göra så oerhört stora framsteg med hennes hjälp. Därför så är MSJ Psykoterapi den enda som jag tänker rekommendera här idag och jag hoppas verkligen på att ni kommer att kika vidare på just henne och hennes behandlingar och tjänster, då jag absolut tror att detta kommer att kunna vara någonting som ni kan dra nytta av. Ifall ni nu då skulle vilja ta och läsa vidare lite om MSJ Psykoterapi direkt, så kommer jag även att passa på och lägga in en länk här någonstans i inlägget, så att ni snabbt och smidigt kan klicka er vidare till hennes egna sida där ni dels finner mer information som jag inte kommer att kunna gå in på här idag, och dels kontaktuppgifter med mera. Ha nu en riktigt fin vecka, allesammans, så hörs vi snart av igen!


Kommentarer är stängda.