Vägledning i Örnsköldsvik

Vägledning i Örnsköldsvik

God kväll på er, eller god kväll, det är klockan 03.43 på natten men jag har inte somnat än. Jag borde egentligen göra det eftersom jag ska upp om tre timmar för att jobba. Jag har bara legat och tänkt på när jag fick hjälp med vägledning i Örnsköldsvik av Guidance vägledning för kropp och själ och jag behöver bara skriva av mig lite.

Det är så att jag slutar gymnasiet om några månader och jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter detta. Jag vet inte om jag ska plugga, jobba eller resa utomlands då jag har svårt att bestämma mig för något av det då jag vill göra alla tre sakerna. Jag och mina vänner pratar ofta om vad vi ska göra efter gymnasiet och det verkar som att de flesta vet exakt vad de ska göra och att de har planerat framtiden för 10-20 år framåt och det får mig att bli ganska stressad eftersom jag inte vet alls vad jag vill göra. Min närmsta vän i klassen berättade för mig att hon hade gått till Guidance vägledning för kropp och själ för vägledning i Örnsköldsvik och efter det hade hon bestämt sig vad hon ville göra i framtiden och det var så hon fick reda på vad hon ska välja att göra. Jag ska testa att gå på vägledning i Örnsköldsvik hos Guidance vägledning för kropp och själ för att se om det fungerar för jag vill verkligen komma på vad jag ska göra i framtiden. Det enda jag vet är att jag vill köpa ett hus och ha en familj men jag vet inte om jag ska vänta med att jobba och plugga istället eller om jag ska börja jobba med en gång. Jag hoppas att få lite svar på detta men det kommer jag uppdatera er om i nästkommande inlägg. Vad vill ni göra i framtiden? Berätta gärna i kommentarerna! 


Kommentarer är stängda.